SERIÁL pro uživatele iKelp POS Mobile: Dejte zelenou slevám, akcím a kuponům

Před nějakou dobou jsme vám prostřednictvím našeho praktického „mini seriálu“ o iKelp POS Mobile vylíčili hned několik důvodů, proč používat Inteligentní stůl, resp. nabídli několik rad, jak ušetřit čas a zároveň zvýšit tržby. Dnes se na vás obracíme s jednoduchým doporučením – dejte zelenou slevám, akcím a kuponům. Proč?

Zamysleli jste se někdy nad možností spolupráce se slevovým portálem? Máme na mysli takový druh kooperace, v rámci které nabízí slevový portál nejrůznější slevy, akce a kupony ve jménu restaurace nebo kavárny, přičemž zúčastněná provozovna odvádí danému webu nemalou provizi. Kam tím směřujeme?

Proč byste měli nabízet slevy, akce a kupony prostřednictvím někoho? Navíc s provizí, resp. poplatkem za zprostředkování.

Slevy, akce a kupony zvládnete i svépomocí!

Cesta za prosperujícím a fungujícím podnikem

Jistě nám dáte za pravdu, když prohlásíme, že vybudovat prosperující a fungující podnik je takříkajíc běh na dlouhou trať. Budování stálé klientely nebo doslova a dopísmene každodenní „rozdávání důvodů“, proč navštívit právě vaši provozovnu – to se nestane za jednu noc. Abyste tomu ale co nejvíce napomohli, potřebujete z vašeho systému iKelp POS Mobile vytěžit co nejvíc.

Věděli jste, že v rámci používání iKelp POS Mobile dokážete efektivně zautomatizovat i takové procesy, jakými jsou například výše zmiňované slevy, akce a kupony? Navíc k tomu nepotřebujete pomoc slevových portálů, kterým byste odváděli nemalé poplatky a provize. Zvládnete to i svépomocí!

Nalijme si čistého vína. Pouštět se do ručního, resp. nešťastně „papírkového“ evidování promakaných slev, akcí a kuponů by bylo spíše podnikatelskou sebevraždou než prospěšnou aktivitou. Když si to přeneseme například na kupony, nemůžeme opomenout skutečnost, že musí dojít k jejich vydání, evidování a zpracovávání, přičemž každý kupon musí mít své unikátní ID.

Kromě toho všeho je potřebujete k zákazníkům nějakým způsobem doručovat a zároveň musíte uhlídat, aby nedošlo k jejich zneužívání. Žijeme totiž ve velmi vynalézavé době… A teď si představte, že byste měli tohle všechno zastřešovat manuálně...

zlavy-akcie-kupony

Pozvěte si na pomoc váš iKelp POS Mobile

Co tím získáte?

Jednou z mnoha výhod všestranně užitečného softwaru iKelp POS Mobile je i možnost zautomatizování slev, akcí a kuponů, kterou svým uživatelům, VÁM, nabízí. Lépe řečeno, jde o komplexní automatizaci slev, akcí a kuponů s cílem přilákat nové zákazníky, udržet si stálé zákazníky a zvýšit tržby. To vše můžete získat používáním automatizovaných vychytávek.

Jak to může vypadat v praxi?

Příklad č. 1

Představte si, že díky evidenci vašeho šikovného softwaru víte, že se ve vaší pizzerii nejčastěji vyskytuje objednávka z dvou kusů pizzy v hodnotě cca 200 Kč. Co kdybyste si nastavili automatickou slevu, v rámci které by byla třetí pizza za poloviční cenu? Zvednete tak výši průměrné objednávky z 200 na 250 Kč. Možností je například i doprava zdarma při online objednání třetí pizzy.

Příklad č. 2

Pizzerie se vás netýká? Žádný problém, slevu na bázi podobného principu dokážete využít i v kavárně. Dejme tomu, že nejčastěji vystavujete účtenku na 2 kávy a jednu vodu v celkové hodnotě přibližně 150 Kč. Co kdybyste u vás zavedli při takové objednávce automatickou slevu na 2 dezerty ve smyslu 1 + 1 zdarma? Jejich hodnota by se mohla pohybovat na úrovni 100 Kč, ale vy byste je nabízeli za polovinu. Z pravidelné 150korunové objednávky by se hned stala 200korunová.

Příklad č. 3

Výše zmiňovaná automatická akce na pizzu se dá aplikovat i na webové objednávky (nejen v rámci dopravy zdarma). Co se týče vašich internetových zákazníků a s nimi souvisejícím online objednáváním, můžete jim jako odměnu za registraci nabídnout například slevový kupon na první nákup. Takovým způsobem je nejenže motivujete k jednorázovému nákupu, ale také získáte další cenný kontakt do vaší databáze, který pro vás v budoucnosti může znamenat další zvýšení tržeb. Ano, i toto všechno dokáže zautomatizovat váš systém iKelp POS Mobile.

Shrnutí

Zdá se vám to všechno příliš komplikované a nerealizovatelné? Myslíte si, že na to nemáte dostatek času? Mějte na paměti, že váš inteligentní software iKelp POS Mobile to všechno zvládne za vás – a to doslova a dopísmene. Většina typů akcí totiž funguje plně automaticky, takže je na pár kliknutí hravě zvládne spustit i někdo, kdo se s moderními technologiemi příliš nekamarádí. V konečném důsledku si zjednodušíte a zefektivníte práci, zvýšíte vaše tržby a zároveň snížíte náklady.

  • Jednodušší a efektivnější práce – odbřemeníte váš personál od manuální evidence slev, akcí a kuponů.
  • Vyšší tržby – zvýšíte průměrné hodnoty vašich objednávek.
  • Nižší náklady – ušetříte finance, které byste uvolňovali například slevovým portálem.

A v neposlední řadě, využíváním funkcí systému iKelp POS Mobile nejenže získáte nové zákazníky, ale udržíte si i ty stávající. Tak na co ještě čekáte? Vykročme spolu za prosperujícím a fungujícím podnikem.

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard