Vaše provozovna v telefonu

Každý majitel nebo provozovatel restaurace, hospody, baru, kavárny nebo jakéhokoliv jiného typu gastro podniku vám řekne, že jeho podnik je pro něj jako dítě. Jako malé dítě, které přináší radost, ale potřebuje i každodenní péči.

Ale věnovat se provozu 12 až 15 hodin denně, 365 dní v roce není procházka růžovým sadem. Vyžaduje to nejen množství fyzických sil, ale především obrovskou dávku psychické odolnosti. Co tedy udělat, abyste se nestali otrokem vlastního podnikání? Řešením může být řízení provozu prostřednictvím mobilu.

Víc očí víc vidí

Říká se, že když kocour není doma, myši mají pré. V gastro byznysu to platí stoprocentně. Vždyť co potěší vaše zaměstnance víc než vaše nepřítomnost? Tu dokážou okamžitě „zpeněžit” ve svůj prospěch. Stačí jim k tomu chvilka vaší nepřítomnosti a mohou prodat jídlo bez účtenky nebo láhev alkoholu, kterou pak dokoupí a vrátí zpět do zásob. Toto je pouze názorný příklad, protože možností je mnohem více.

Dobrým řešením pro vaši nepřítomnost je přítomnost kamer. Kupte kamery, rozvěste je po provozu a „propojte” s mobilem. Budete si tak moci prohlédnout „live”, co se děje v provozu, ať už se nacházíte kdekoliv a v jakémkoliv čase. Jedinou podmínkou je, abyste byli připojeni na internet. Samozřejmostí je i prohlížení záznamů, pokud se vám něco nebude zamlouvat. Kamery sice nejsou „všelékem” na tuto neřest zaměstnance, ale výrazně je od toho odradí.

restauracia-v-telefone

Už nebudete muset počítat

Začínáte ráno s tím, že musíte jít do provozu zkontrolovat stav zásob, abyste věděli, co chybí a mohli to jít dokoupit? Zjišťujete to pracnou fyzickou kontrolou skladu se sešitem a perem v ruce? Taková kontrola je časově náročná, a to ještě nesmíte zapomínat na cestu do provozu. Pak se nemůžete divit, že ve svém podniku trávíte více času, než byste chtěli.

Ale můžete to snadno změnit. S aplikací iKelp POS Mobile, která je speciálně přizpůsobena potřebám v gastronomii, ušetříte hodně času. Tato aplikace vám umožní provést kontrolu skladu online přes telefon, aniž byste museli byť jen vytáhnout nohu z postele. Celá inventura skladu je rychlá, jednoduchá a levná. Vše, co k tomu potřebujete, je mobil a internetové připojení. Už nikdy tak nebudete muset utíkat do provozovny kvůli tomu, abyste zjistili, jestli něco nechybí.

Vše důležité máte pod palcem se vzdáleným přístupem

Kouzlo home office je v tom, že člověk může pracovat nerušeně z pohodlí domova, aniž by ho někdo otravoval. Díky aplikaci iKelp POS Mobile tak budete moci pracovat už i vy. A nemusí to být jen z domu, ale odkudkoliv. Stačí, abyste byli připojeni na internet – a jste v bezprostředním kontaktu s vaší provozovnou.

Na dálku můžete provádět všechna potřebná nastavení, kontrolovat tržby či analyzovat statistiky prodeje. A když dostanete nějaký nápad, můžete jej okamžitě realizovat. Už nebudete muset volat svým zaměstnancům a ptát se je na obligátní otázky typu: „Jak to jde? Kolik je lidí? Jaká je tržba?“ A nestane se vám ani to, že vás bude někdo zdržovat během práce, protože budete doma nebo kdekoliv jinde, ale ne v provozu.

Čas nejsou jen peníze. Čas je především vzácný a je škoda, abyste ním mrhali jen tak, pokud nemusíte. Díky provozovně v telefonu dokážete ušetřit spoustu času.

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard