Jak pomůže zákaznický displej v bufetu nebo fastfoodu?

Zákaznický displej představuje zařízení, které do bufetového nebo fastfoodového provozu přináší přehled a řád. Ocení ho nejen zákazníci, ale také členové personálu. Zobrazuje totiž informace o připravovaných a hotových jídlech. Samotnému podniku může přinést hned několik výhod.

Zákaznický displej a jeho výhody

Efektivní a fungující zákaznický displej zobrazuje jen ty nejnutnější informace. Zatímco na jedné straně by měla být čísla připravovaných objednávek, druhá strana by měla patřit číslům objednávek již hotových. Hlavní benefity zákaznického displeje můžeme rozdělit do tří kategorií.

1. Zlepší komunikaci mezi personálem a zákazníky

Vaši zákazníci už nebudou netrpělivě a nervózně překračovat z místa na místo. Naopak, díky zákaznickému displeji budou mít hned od uskutečnění své objednávky přesné informace o jejím stavu. Vědomí, že se jejich objednávka již připravuje, jim dodá klid a spokojenost. Nebudou se bát, že by na jejich objednávku někdo zapomněl. No a nemluvě o tom, že členové vašeho personálu už nebudou muset vykřikovat čísla objednávek a rušit tak všechny přítomné hosty. Každý uvidí informaci o dokončení své objednávky přímo na displeji.

2. Zvýší efektivitu a produktivitu provozovny

Když zákaznický displej zavedete ve vaší provozovně, celý personál se bude moci maximálně soustředit na svou práci. Nikdo za pultem ani v kuchyni nebude muset sledovat papírové bony a řešit problémy při jejich ztracení a podobně. Eliminuje se tak riziko případných chyb, omylů a zmatků. A jelikož si zákazníci budou rychleji vyzdvihovat své objednávky, přirozeně se zefektivní obsluha a zároveň i zvýší obrat.

3. Přispěje ke spokojenosti a loajalitě zákazníků

Každý zákazník ocení transparentnost a profesionalitu vaší provozovny. Vaši hosté si budou vážit toho, že jim poskytujete aktuální a přesné informace o jejich objednávkách. Dáte jim tak jasně najevo, že vám na nich záleží. A odměnou vám budou stále se vracející zákazníci. Kdo by se přece nechtěl vrátit na místo, kde je o něj dobře postaráno?

spokojní zákazníci fastfoodu

Tipy, jak efektivně používat zákaznický displej

  • Dbejte na to, aby se informace o stavu objednávek na výdejním displeji aktualizovaly vždy automaticky a v reálném čase. Jen tak zajistíte maximální efektivitu při jeho používání.
  • Používejte jednoduché a srozumitelné symboly nebo ikony pro označení stavu objednávky.
  • Umístěte zákaznický displej na viditelné a dostupné místo, aby ho mohli sledovat členové personálu i zákazníci.
  • Zvolte velikost, barvu a styl písma tak, aby byly všechny informace na displeji dobře čitelné i z větší vzdálenosti.
  • Nastavte zvukové nebo vizuální signály pro upozornění zákazníků na změnu stavu jejich objednávky.
  • Využívejte zákaznický displej i k propagaci vašich produktů, služeb, akcí nebo slev.

zákaznický displej s přehledem objednávek
Zdroj: iKelp

Funkce zákaznického displeje v rámci pokladního systému

Pokud hledáte ideální řešení pro vaši provozovnu, můžete zvážit funkci „zákaznický displej“ od iKelp POS Mobile. Jelikož je součástí bufetového systému, zajišťuje maximální efektivitu při používání. Kromě toho je tato funkce jednoduchá pro používání i nastavení. Stačí jen připojit obrazovku k internetu a zadat adresu webové stránky, která vám zobrazí informace o objednávkách.

Kromě toho, s řešením iKelp POS Mobile získáte zároveň i moderní a flexibilní pokladní systém. Budete tak moci využívat mnoho dalších funkcí a čerpat výhod, mezi které patří například:

  • snadná a rychlá obsluha zákazníků pomocí mobilních zařízení,
  • přehledné a intuitivní rozhraní pro zadávání objednávek,
  • možnost akceptovat různé platební metody (hotovost, platba kartou, mobilní platby),
  • tisk účtenek nebo jejich odesílání e-mailem,
  • správa skladových zásob, cen a slev,
  • sledování tržeb, nákladů a zisků,
  • analyzování dat a generování reportů,
  • možnost integrace s dalšími aplikacemi nebo službami.

Pokud byste si chtěli vyzkoušet zákaznický displej od iKelp POS Mobile spolu se všemi jeho výhodami, neváhejte nás kontaktovat. Společně najdeme řešení jako na míru šité vaší provozovně.

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard